Ontwerp

Waar sta je voor en wat wil je de wereld laten zien? De juiste uitstraling vinden kan soms lastig zijn.
Door onze expertises te combineren ontstaan de ideeën vanuit verschillende invalshoeken: wij denken zowel vanuit het perspectief van de muzikant als vanuit dat van de vormgever. Wij leggen de basis voor een tijdloos logo en (huis)stijl. Deze kan door de jaren heen op subtiele wijze worden aangepast zodat deze meegroeit met jouw succes.
Zo is jouw stijl altijd bij de tijd!


Logo, huisstijl & branding

Je hebt maar één kans bij het maken van een eerste indruk.

Of je nu op het podium staat of achter de schermen aan het werk bent, jouw presentatie en uitstraling zijn ontzettend belangrijk. Een goed idee hebben is één ding, maar dit concept moet vervolgens vertaald worden naar een krachtig ontwerp. Een logo, je totale huisstijl of het complete brandingpakket, bij ieder product of dienst moet worden nagedacht over de uitstraling die bij jou past. Dit is het meest wezenlijke onderdeel van het ontwerpproces, en wij helpen jou bij deze belangrijke stap.

Wij nemen het complete proces op ons: van concept tot eindproduct. Digitaal of geprint, wij zorgen ervoor dat jouw boodschap perfect overkomt.


DTP & technisch ontwerp

Een mooi ontwerp alléén zorgt nog niet vanzelfsprekend voor een goede uiting.

Afhankelijk van het doel van je ontwerp moeten ontwerpbestanden namelijk op verschillende manieren worden ingesteld. Denk aan resolutie, kleurgebruik, inktdekking en overprint. Technische begrippen die, net als vele andere instellingen, vaak niet van het scherm af te lezen zijn. Toch zal elk onderdeel de juiste grafische instellingen moeten hebben om jouw boodschap goed over te laten komen.

Heb je zelf al een ontwerp gemaakt of laten maken? Ook dan zorgen wij ervoor dat jouw bestanden grafisch in orde zijn. En je beter voor de dag komt!


Producten

Heb je je ideeën omgezet in een treffende stijl? Mag de hele wereld het weten?

Dan is de laatste stap om producten te voorzien van dat ontwerp. Denk aan het plaatsen van een logo op een T-shirt. Maar het kan ook veel spannender, met een écht uniek ontwerp bijvoorbeeld. De mogelijkheden zijn eindeloos, de wereld ligt aan je voeten, maar je moet het nog wel even doen… 

Laat daar nou net onze kracht liggen! Wij ontwerpen en leveren producten die jou helpen jouw publiek te veroveren.